Здрави венци

Очаквайте скоро! Обновена детска серия Lacalut

Lacalut подготвя изненади на най-малките през 2022 година с обновена детска серия. Не само 3 нови вкуса, но и обновени формули отговарящи на най-модерноте дентални изисквания.

НОВО ПОКОЛЕНИЕ
ДЕТСКА ДЕНТАЛНА ГРИЖА 

Новата ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЛАКАЛУТ BABY за БЕБЕТА и МАЛКИ ДЕЦА предлага изключително меко и нежно почистване на чувствителните детски зъбки от НАЙ-РАННА ВЪЗРАСТ 0-2 ГОДИНИ

  • Укрепва зъбния емайл и насърчава реминерализацията на зъбките
  • Предпазва първите чувствителни млечни зъбки от кариес 
  • Предпазва нежните венци

С приятен за децата плодов вкус и аромат на  малина и банан.

  • БЕЗ ДОБАВЕНА ЗАХАР 
  • БЕЗ ИЗКУСТВЕНИ ОЦВЕТИТЕЛИ
Lacalut Baby 0-2 години

2-ФАЗНА ТЕХНОЛОГИЯ LACALUT в детските пасти за зъби.

Новата 2-фазна технология на ДЕТСКА ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЛАКАЛУТ KIDS е специално създадена за подрастващите деца ВЪЗРАСТ 2-6 ГОДИНИ

Формулата е специфично насочена към отстраняването на зъбна плака, която е основният причинител на кариес и заболявания на венците.

Оранжева фаза: осигурява ефективна защита срещу кариес и захарни киселини за млечните зъби и първите постоянни зъби

Бяла фаза: Укрепва емайла и защитава венците

Lacalut Kids 2-6 години
  • Витамини А + Е – стимулират производството на слюнка, поддържа нормалното състояние на лигавиците, покриващи венците и вътрешната страна на бузите, и намалява риска от инфектирането им
  • Калций
  • Без добавена захар

С вкус на мека мента.

Lacalut Junior над 6+ години

Новата 2-фазна технология на ПАСТА ЗА ЗЪБИ ЛАКАЛУТ JUNIOR предлага меко и нежно почистване на детските зъби за възраст НАД 6+ ГОДИНИ

Зелена фаза: Осигурява ефективна защита срещу кариес и захарна киселина за млечните зъби и първите постоянни зъби

Бяла фаза: Укрепва зъбния емайл и защитава венците

С приятен за децата вкус и аромат на зелена ябълка и свежа мента.

Очаквайте през 2022 година в търговската мрежа.

Previous Post
Специално от нас за вас тази Коледа
Next Post
LACALUT с 95-та годишнина- иновации и развитие
Споделете тази публикация

Прочетете още

Menu