ЛАКАЛУТ СЕНЗИТИВ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА

Иновативна мицеларна технология! Дентална грижа – мицеларна вода за уста – ефективна помощ при болезнено чувствителни зъби и венци. За дълготраен свеж дъх. Ефективна помощ при болезнено чувствителни зъби и венци. За дълготраен свеж дъх на ментол и евкалипт.

ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА МУЛТИЕФЕКТ

Ефективно се справя с вредните бактерии дори в междузъбните пространства, благодарение на иновативната Мицел-технология Инхибира, ограничава образуването на зъбен камък и така предотвратява възпалението на венците Флуоридните съединения предпазват от кариес Eхинацеята ускорява заздравяването на ранички Свеж дъх с аромати на ментол и “замразено манго”

ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА ЗАЩИТА ОТ ЗЪБЕН КАМЪК

Иновативна мицеларна технология – мицеларна вода за уста ЗАЩИТА ОТ ЗЪБЕН КАМЪК -потиска образуването на зъбен камък, предпазва венците от кървене и осигурява свеж, екзотичен аромат на замразено манго!

ЛАКАЛУТ ИЗБЕЛВАЩА МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА

Лакалут Мицеларна вода за уста ИЗБЕЛВАЩА с иновативна мицеларна технология. Нежен избелващ ефект без да уврежда емайла на зъбите. Предотвратява нови оцветявания, освежава дъха.

Вода за уста Lacalut FLORA

Профилактика на зъбите и венците. Елиминиране на серните съединения. Неутрализиране на миризмата. Поддържане на здрава устна флора и свеж дъх. Активни съставки: Natriumfluorid: за кариесна профилактика и реминерализация на зъбния емайл Olafluor (Aminfluorid): превенция на кариес и пародонтит Zinkgluconat: елиминира неприятно миришещите серни съединения, образувани при обмяната на веществата Pulegon (Aroma): за свеж дъх Natriumfluorid:

Пълен текст »

Лакалут актив срещу плаки

Лакалут АКТИВ вода за уста се препоръчва да се използва преди или след миенето на зъбите с паста, както и между измиванията, т.е. през деня – след хранене, например. Това ще възпрепятства образуването на зъбен камък, което пък води до доброто поддържане на венците. Не съдържа алкохол!