ЛАЛАКУТ SENSITIVE ПАСТА С ЕНЗИМИ 1+1=1

Лакалут sensitive се грижи да защитава и успокоява болезнено чувствителните зъби от външните влияния.* Обогатена с „Течен емайл“, което прави зъбите по-гладки и по-устойчиви, тъй като малките порички и микропукнатините върху емайла биват запълени. С аргинин двоен ензимен комплекс– Bromelain & Papain, които отстраняват ефективно и основно плаката и петната по зъбите. Пастата премахва по нежен начин оцветяванията по

Пълен текст »

ЛАКАЛУТ АКТИВ&УАЙТ ПАСТА С ЕНЗИМИ 1+1= 1

Лакалут Актив&Уайт – предпазва венците&нежна белота. Специална паста за зъби – за ежедневна употреба, с ефект още след 1-то й приложение. Успокоява и заздравява венците, предпазва ги от кървене. С Хиалурон-комплекс формула, която съдържа ензими. Така естествено и нежно избелва зъбите и защитава емайла, подпомага засилването на естествената защита на устната кухина като я овлажнява. Флуоридите предпазват зъбите от кариес.

Лакалут детска паста за зъби до 4 години

Лакалут детска паста за зъби има в състава си амин флуорид и витамини А и Е. Пастата щади млечните детски зъби и ги предпазва от кариес. С плодов вкус – на малинка, което прави миенето на зъбите още по-приятно. Съдържа флуорид (250 ppm F), съгласувано с немското стоматологично дружество.

Лакалут детска паста за зъби от 4 до 8 години

Лакалут детска паста за зъби от 4 до 8 годинки, е едно свежо почистване в прехода от млечните към постоянните зъби. С вкус на мента. Съдържа и амин флуорид, който се свързва бързо със зъбния емайл и го реминерализира. Зъбите стават здрави и устойчиви срещу кариес.

Лакалут детска паста за зъби над 8 години

Лакалут детска паста за деца над 8 години, е специално за защита на новите постоянни зъби. В състава си тя има микрокапсули с ментово-лимонов вкус, който превръща миенето на зъбите в свежо преживяване. Това води до повишаване мотивацията за редовното им почистване. Пастата минерализира и защитава постоянните зъби чрез съдържащите се в нея: амин флуорид

Пълен текст »

Лакалут Актив&Уайт паста с ензими

Лакалут Актив&Уайт – предпазва венците&нежна белота. Специална паста за зъби – за ежедневна употреба, с ефект още след 1-то й приложение. С Хиалурон-комплекс формула, която съдържа ензими. Така естествено и нежно избелва зъбите и защитава емайла, подпомага засилването на естествената защита на устната кухина като я овлажнява. Флуоридите предпазват зъбите от кариес.

Лакалут sensitive избелваща паста за зъби с ензими

Обогатена с „Течен емайл“, което прави зъбите да стават по-гладки и по-устойчиви, тъй като малките порички и микропукнатините върху емайла биват запълени. С два ензима – Bromelain & Papain, които отстраняват ефективно и основно плаката. Пастата премахва по нежен начин оцветяванията по зъбите и предпазва от поява на кариес. Тя действа, като обхваща щадящо зъбния

Пълен текст »

Лакалут паста за зъби с мулти-ефект

Лакалут Мулти ефект паста за зъби е продукт, който съчетава в себе пет важни ползи за устната кухина: Здрави венци Укрепен емайл Свеж дъх Бели зъби Превенция на кариес Паста, която е препоръчвана като цялостна грижа за устната кухина.

Лакалут избелваща паста

Лакалут ИЗБЕЛВАЩА паста за зъби помага при отстраняването на оцветяване на зъбите, причинено от никотин, чай, кафе и от други храни и напитки. Специално разработена за цялостно почистване и избелване на зъбите. Съдържа комбинация от фини абразивни вещества, които почистват добре зъбите, без да увреждат зъбния емайл.

Лакалут актив хербал паста

Лакалут АКТИВ ХЕРБАЛ паста за зъби има в състава си билкова формула от 8 билки, които помагат за: Превенция от кариес и възпаление на венците – СМИРНА Ограничаване развитието на бактерии в устната кухина – КОПЪР Успокояване на венците и спиране развитието на инфекцията – ЗВЕЗДОВИДЕН АНАСОН Свиване на кръвоносните съдове; противовъзпалително действие – ЕВКАЛИПТ

Пълен текст »